Partners

Experian

Experian is wereldwijd leider in het verstrekken van informatie en analyse‐ en marketingservices aan bedrijven en consumenten. Het doel: helpen bij het beheer van de risico’s en opbrengsten van commerciële en financiële beslissingen. Dankzij onze omvangrijke kennis van personen, markten en economieën helpen wij u bij het vinden, ontwikkelen en beheren van klantenrelaties om uw bedrijf winstgevender te maken. Onze drie hoofdactiviteiten zijn: Credit Services, Decision Analytics en Marketing Services.

 

Credit Services

Wij helpen bedrijven bij het verkrijgen van inzicht in risico’s als het gaat om kredietverstrekking aan consumenten en kleine bedrijven. Onze informatie stelt u in staat beter gefundeerde beslissingen te nemen betreffende leningverstrekkingen. Ook vergemakkelijken en versnellen we het afsluiten van financieringen voor uw klanten.

 

Decision Analytics

Wij leveren analytische vaardigheden en specialistische softwareproducten, die uw bedrijf in staat stelt de snelheid en kwaliteit van uw besluitvorming te vergroten. Wij helpen u uw kredietverleningstrategieën te optimaliseren en snel veranderingen door te voeren.

 

 

NPEX

NPEX biedt een online handelsplatform waar rechtstreeks wordt gehandeld dus zonder tussenkomst van banken of andere partijen. Dat houdt de kosten laag. Er gelden geen eisen voor aantal verhandelbare stukken, track record e.d. Een AFM‐goedgekeurde prospectus volstaat. Processen zijn zodanig gestandaardiseerd dat een notering sneller en goedkoper kan.

NPEX is de MKB beurs van Nederland en zorgt ervoor dat effecten gemakkelijker, sneller en goedkoper verhandeld worden. Met maximale transparantie en toegankelijkheid voor zowel beleggers als bedrijven. Een laagdrempelige beurs zodat beleggers elkaar onderling gemakkelijk kunnen vinden. Kredietunie Eemsregio u.a. zal voor haar Ledencertificaten een “besloten” notering aanvragen op de NPEX beurs (alleen leden kunnen kopen en verkopen). NPEX zal als bewaarder van Ledencertificaten optreden, tevens zal NPEX op de door Kredietunie Eemsregio u.a. bepaalde tijdstippen, bijvoorbeeld na drie of vijf jaar veilingen organiseren voor leden die hun ledencertificaten willen verkopen.

 

 

 

Werkgebied
Kredietunie Eemsregio
Het werkgebied van Kredietunie Eemsregio u.a. bestaat uit de gemeenten: Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Eemsmond.